zoek

 
 

De Vlaamse Energiecluster…wants you!

09/03/2017 > De Vlaamse Energiecluster…wants you!

De uitbouw van de Vlaamse Energiecluster is volop aan de gang. Het opstarten van de vijf innovatorzones is daarbij prioritair. Begin 2017 werd per innovatorzone een kick-off meeting georganiseerd waar geïnteresseerde bedrijven ideeën konden laten rijpen en partners met aanvullende competenties konden ontmoeten om zo consortia te vormen. De cluster werft per innovatorzone een enthousiaste manager en disseminatie coördinator aan. We zijn tevens op zoek naar een marketing manager en management assistant.  

De Vlaamse Energiecluster wil optimaal inspelen op de economische groeikansen die volgen uit de wereldwijde boom in de slimme energiesector. De cluster zal focussen op concrete marktdoorbraken, werken aan innovatieve totaaloplossingen en de waardeketen vervolledigen in vijf prioritaire domeinen of ‘innovatorzones’. Uitgaande van de sterktes van de Vlaamse industrie, viel de keuze op volgende vijf domeinen waarin Vlaanderen kan uitblinken: (1) energiehavens, (2) microgrids, (3) multi-energiesystemen op wijkniveau, (4) energy cloud toepassingen en (5) intelligente renovatie.

Gezocht: innovator zone manager & disseminatie coördinator

De jongste weken organiseerden we per innovatorzone een kick-off meeting waar geïnteresseerde bedrijven ideeën konden laten rijpen en partners met aanvullende competenties konden ontmoeten om zo consortia te vormen. De verdere tijdslijn? Begin mei wordt een eerste oproep gelanceerd om een tiental Vlaamse samenwerkingsverbanden te ondersteunen bij het maken van haalbaarheidsstudies en business cases. In een tweede fase volgt een oproep voor living labs. De ambitie is om eind 2017 tot een eerste goedkeuring te komen zodat de activiteiten begin volgend jaar kunnen starten.

Om alles in goede banen te leiden en de realisaties naar buiten te brengen werft de Vlaamse Energiecluster voor elke domein een innovatorzone manager (0,5 VTE) en een dissemination coordinator (0,5 VTE) aan. De functies kunnen gecombineerd worden tot een voltijdse betrekking. Ben jij oplossingsgericht, proactief, toegewijd en thuis in de energiewereld? Heb jij ervaring met de hectiek van een groeiende organisatie, het netwerken op hogere beslissingsniveaus en het schakelen tussen diverse werkzaamheden? Bekijk dan zeker beide vacatures en stuur voor 24 maart je sollicitatiebrief en CV naar recruitment [at] rooseveltconsulting [dot] com

Fotogalerij

DEEL:

Altijd op de hoogte? Schrijf u in op de nieuwsbrief

schrijf je in
 

Smart Grids Flanders is

een platform van en voor alle bedrijven en organisaties die betrokken zijn bij de ontwikkeling van de energienetwerken van de toekomst.

meer over Smart Grids Flanders

 
 

Smart Grids Flanders

powered by

voka
energyville

Smart Grids Flanders

is lid van

voka