zoek

 
 

Word lid

Smart Grids Flanders verenigt een waaier aan diverse spelers. Zowel onderzoeksinstellingen, universiteiten, als bedrijven uit sectoren zoals elektriciteit, ICT en transport zijn aangesloten. Ook organisaties met kennis van socio-economische analyses en juridische aspecten zijn cruciale partners.

Ons platform biedt een echte meerwaarde voor wie kan bijdragen tot innovaties in smart grids en voor wie producten of diensten wil ontwikkelen rond smart grids. Als lid sta je op de eerste rij voor de nieuwste ontwikkelingen in smart grids-technologie.

Is Smart Grids Flanders iets voor jou? Je bent altijd welkom!

Door het invullen van onderstaand formulier krijg je een informatiepakket toegestuurd met alle informatie over het lidmaatschap en de financiële voorwaarden. Om lid te worden moeten nog verdere stappen ondernomen worden. Door lid te worden treed je toe tot een kennis- en projectnetwerk dat actief werkt aan de uitbouw van smart grids in Vlaanderen. Je krijgt toegang tot alle relevante partners en ondersteuning om je projecten uit te denken en te realiseren. De nieuwsbrief houdt je op de hoogte van het interessantste nieuws rond smart grids.

Smart Grids Flanders is

een platform van en voor alle bedrijven en organisaties die betrokken zijn bij de ontwikkeling van de energienetwerken van de toekomst.

meer over Smart Grids Flanders

 
 

Smart Grids Flanders

powered by

voka
energyville

Smart Grids Flanders

is lid van

voka